h

Kom naar de openbare avond over de huishoudelijke hulp

11 februari 2015

Kom naar de openbare avond over de huishoudelijke hulp

Foto: SP Enschede

Vanaf januari is er veel veranderd op het gebied van zorg en welzijn. Ook in Enschede. Veranderingen brengen onzekerheid en onduidelijkheid met zich mee. Veel zorgorganisaties en hun medewerkers worden hard getroffen door maatregelen die voor iedereen grote gevolgen kunnen hebben.

De fractie van de SP in Enschede wil hierover graag in gesprek met medewerkers, cliënten, betrokkenen en geïnteresseerden uit Enschede. Graag horen wij wat er goed gaat en wat beter kan. Waar liggen knelpunten en hoe kunnen die volgens ervaringsdeskundigen opgelost worden. De SP wil weten hoe we de gevolgen van de bezuinigingen en veranderingen samen zo goed mogelijk kunnen opvangen.

Daarvoor nodigen wij u uit op maandag 23 februari van 19.30 tot 21.30 in de openbare bibliotheek aan de Pijpenstraat in Enschede. De zaal is om 19.00 open. Koffie en thee zijn gratis.

Reacties

Heb in 2013 al vermindering gekregen ben toen van de3.9 naar de 2.5 uur gegaan en in april nog minder. Heb astma vopd fybromalagie atrose en reuma in de duimen doordst ik sommige dingen dan zelf doe omdat ik niet tegen troep kan niet structuur hebben vanwege mijn borderline e ptss.
Kom ook op voor de mensen die zelf niet kunnen. Want de hh moet blijven want niet alleen wij zijn de dupe maar ook onze hulpen die krijgen meer clienten wat inhoudt dat ermeer ziekteverzuim komt want als je door de hele stad moet krossen houd geen mens vol!!!

Reactie toevoegen

U bent hier