h

Geslaagde avond voor folderaars en Tribunebezorgers

31 januari 2006

Geslaagde avond voor folderaars en Tribunebezorgers

Donderdagavond 26 januari jl. stond in het teken van onze folderaars en Tribunebezorgers. Een uitermate belangrijke groep binnen de afdeling, zo niet de belangrijkste.
Inmiddels kan een beroep gedaan worden op een groot aantal folderaars zonder wiens inzet en bereidheid van deur tot deur te gaan, de standpunten van de SP minder snel verspreid zouden worden. Hiervoor is het bestuur deze groep zeer erkentelijk. Sinds een aantal jaren menen we dan ook dat we deze vrijwilligers zo af en toe maar eens flink in het zonnetje moeten zetten.

Er werd veel gelachen tijdens de debatten.Ongeveer 25 mannen en vrouwen gaven gehoor aan de uitnodiging en na een kort welkomstwoord van Margriet Woelders en Annelies Futselaar, konden ze zich samen met onze toekomstige raadsleden o.a. uitleven in debatjes in Lagerhuis stijl met stellingen als 'Goudvissen moeten verplicht worden alleen linksom te zwemmen in tuinvijvers' en 'Toiletpapier moet hergebruikt worden'. Met als meer serieuze stelling “Alle woningwetwoningen in Enschede moeten gesloopt worden'. Het behoeft hier geen uitleg dat met name de laatste stelling de gemoederen deed oplaaien.
Voor de winnaar van elke debatronde was een kleine prijs: een pak tomatensap met een klein flesje wodka en een goed recept voor een echte Bloody Mary(-nissen). Williane van Hemert won een Bloody MarijnissenWillianne van Hemert, Yvonne Jansen en Annemarie Wesseling sleepten vooral door originaliteit en overtuigingskracht de prijzen in de wacht. We danken hierbij nogmaals de folderaars en Tribunebezorgers voor hun inzet en we hopen dat we ook nu tijdens de verkiezingscampagne een beroep op hen kunnen doen.

 

Meld je aan om te helpen bij de verkiezingscampagne

U bent hier