h

Scholing binnen de SP

24 januari 2006

Scholing binnen de SP

Van de bijna 45 000 SP leden zijn er duizenden op verschillende manieren actief voor de partij; binnen het bestuur, als webmaster, als raadslid, als campagnemedewerker. Een groot deel van de SP leden in Enschede heeft middels een enquête aangegeven zich op cursus 'Lokale Politiek'allerlei gebied actief te willen inzetten voor de partij. Voor al die leden die er zeker van willen zijn dat ze kwaliteit leveren en het gedachtegoed van de SP uitdragen in hun SP werkzaamheden, bestaat de mogelijkheid tot talloze cursussen en scholingen.

Deze cursussen en scholingen zijn zeker niet alleen bedoeld voor het actieve kader, maar ook voor al diegenen die zich meer willen verdiepen in de SP en in verschillende politieke onderwerpen. Van onze actieve leden vragen we dan ook de bereidheid aan scholingen en cursussen deel te nemen en dat werpt zijn vruchten af. Inmiddels hebben veel van onze leden een of meerdere cursussen en/of scholingen achter de rug en de opgedane kennis is omgezet in een enthousiaste deelname aan acties en ander werk.
Ook onze aanstaande raadsleden hebben een cursus gevolgd, want wie hoog op de lijst voor de raadsverkiezingen wil staan moet terdege weten waar hij of zij over spreekt. Niemand wordt namelijk als volksvertegenwoordiger geboren.
Oefenen in de raadszaal van Nijmegen

Voor meer informatie over scholingen en cursussen: www.spnet.nl
(Er wordt gevraagd naar je lidnummer en je postcode).
Opgave voor cursussen en scholing via Annelies Futselaar, enschede@sp.nl

U bent hier