h

Bewoners Tattersall op onderzoek!

14 april 2006

Bewoners Tattersall op onderzoek!

Een aantal bewoners uit de buurt ‘Tattersall’ in het centrum van de stad heeft de handen ineen geslagen en is met vragenlijsten de buurt ingetrokken om nu eindelijk eens de klachten betreft het verwarmingssysteem in kaart te brengen. Wie heeft last van wat. Deur aan deur de mensen ondervragen en een kloeke inventarisatie maken. De manier bij uitstek!

Al geruime tijd klaagden de bewoners over ‘suizende leidingen’, ‘lawaai alsof er naast je bed geboord wordt’, thermostaten die niet af- of aansloegen. Bij de één duurt het uren voor de verwarming aanslaat, bij de ander koelt het niet meer af. Vele bewoners klaagden over een enorme energie rekening, over behoorlijke naheffingen variërend van enkele tientallen euro's tot honderden euro's. Bewoners die vlak naast het ketelhuis wonen klagen over lawaai ‘s nachts en ‘s avonds.
De klachten ontstonden na het installeren van de thermostaat en een nieuwe ketel. Telefoontjes naar de Woonplaats, Essent, Geas en het Hometeam haalden weinig uit. Bewoners werden allen vriendelijk te woord gestaan, maar er werd niet voor een blijvende oplossing gezorgd. Slechts bij een enkeling zijn de klachten verholpen.
De SP ondersteunt deze actie van harte en zal waar mogelijk de helpende hand bieden.

U bent hier