h

SP kandidaat Renske Leijten in Enschede

12 november 2006

SP kandidaat Renske Leijten in Enschede

Renske Leijten is de negende en de jongste kandidaat op de lijst van de SP voor de Tweede Kamerverkiezingen en voorzitter van ROOD, jong in de SP. Woensdag 15 november is zij van 15 tot 22 uur in Enschede, ’s middags met het ROOD promoteam en ’s avonds in het politiek café in de Tor.

Renske LeijtenDe rode-opvallende-hippe-niet-te-missen-tour reist van 1 tot 22 november met een wisselend team van 10 enthousiaste en ervaren ROOD-leden door het hele land en komt woensdag a.s. in Enschede op bezoek! Renske Leijten is, samen met de rest van het opgetuigde promoteam, van 15 tot 18 uur te vinden op de Oude Markt.

’s Avonds is Renske van 20 tot 22 uur te gast in het politiek café georganiseerd door de SP Enschede. Zij zal drie mensen interviewen over het gebied waarin zij werken. Arris Roordink van ATAK over de Popnota ‘Oorstrelend en Hartveroverend’ van Arda Gerkens, Mw. van der Kamp van het Platform Mantelzorg Overijssel over de WMO en een medewerker van de Nederlandse Vereniging van Reizigers over gratis openbaar vervoer. De bluesband Nobo’s Acoustico’s zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting. Locatie: De Tor, Walstraat 21, Enschede. De toegang is gratis.

Campagne-agenda

U bent hier