h

Leden kiezen voor kleiner afdelingsbestuur

15 oktober 2010

Leden kiezen voor kleiner afdelingsbestuur

Gisteravond hebben leden van de Socialistische Partij afdeling Enschede een nieuw bestuur gekozen voor een periode van twee jaar. De algemene ledenvergadering in buurtcentrum Het Kompas trok 31 leden, zeven procent van het lokale bestand. Het merendeel van de kandidaten ontving ruime steun van de aanwezige leden.

Bestuurslid Bert Eulderink ontving veertien stemmen ‘voor’ en veertien stemmen ‘tegen’, waardoor de stemming staakte. In een tweede stemronde behaalde hij tien stemmen. Bert zal de komende periode niet terugkeren in het afdelingsbestuur. Wij bedanken hem voor zijn belangeloze inzet in het afgelopen jaar.
ALV oktober 2010

Het bestuur gaat verder met acht leden, te weten:

Margriet Woelders, afdelingsvoorzitter
Jacques Gerard, organisatiesecretaris
Samuel Michon, webmaster
Ingrid Rooks, penningmeester
Annelies Futselaar, algemeen bestuurslid
Joke Faas, algemeen bestuurslid
Paulien Wilkinson, algemeen bestuurslid
Karel van der Leij, algemeen bestuurslid

De afdeling zal zich de komende periode blijven inzetten voor een sociaal en betaalbaar Enschede. De eerstvolgende SP-stand vindt plaats op 23 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur aan de Raadhuisstraat. Het eerstvolgende fractie-spreekuur vindt plaats op 21 oktober van 17.15 uur tot 18.15 uur in de fractiekamer van de SP in het stadhuis. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar leden die ons willen helpen bij het verspreiden van SP-tijdschriften (enschede@sp.nl) en het aanleveren van kopij voor onze lokale publicaties (webmasterenschede@sp.nl).

U bent hier