h

Kom 30 november naar Utrecht!

23 november 2013

Kom 30 november naar Utrecht!

Het lijkt erop dat niemand zich meer druk maakt om de belangen van gewone mensen. Daarom zullen de mensen zelf in de benen moeten komen en het heft in handen nemen. Het is tijd voor strijd, voor het te laat is. Samen vechten voor een toekomst waarin er voor armoede, ongelijkheid en rechteloosheid geen plaats meer is. Op 30 november start in de Jaarbeurs in Utrecht de landelijke campagne voor koopkracht en echte banen.

Gratis busvervoer van het FNV

De FNV zet gratis bussen in, waarmee je samen met je collega's naar Utrecht kunt reizen. Bezuinigen is geen werk! Vind jij dat ook? Kom dan naar de Jaarbeurs! Laat weten dat je komt, ook als je geen gebruik wil maken van het busvervoer. Roep ook je collega's op om te komen.

Schrijnende verhalen

Bekijk de schrijnende persoonlijke verhalen op de website www.koopkrachtenechtebanen.nl van een buschauffeur, bouwvakker, thuiszorgmedewerkster en een medewerker van de plantsoenendienst.

Wat en waarom?

Einde aan de koopkrachtdaling, een normale loonsverhoging van maximaal 3 procent. Zo krijgt iedereen weer vertrouwen, en komt de economie weer op gang!

Wij staan voor een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit geen loze begrippen zijn maar werkelijkheid. Daarom roepen wij je op: Kom op 30 november naar de FNV-manifestatie in Utrecht!

GA NAAR WWW.KOOPKRACHTENECHTEBANEN.NL EN GEEF JE OP!

U bent hier