h

Kom naar de bijeenkomst over het Nationaal ZorgFonds

20 januari 2017

Kom naar de bijeenkomst over het Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

Al bijna een kwart miljoen mensen in Nederland wil een Nationaal ZorgFonds. Ook in Enschede is er veel steun voor een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico en waarbij fysiotherapie, tandarts en ggz in het basispakket zitten. Daarom organiseert de SP Enschede vrijdag 27 januari een derde openbare avond over het Nationaal ZorgFonds. Deze avond zal Frank Futselaar, kandidaat-Kamerlid voor de SP, te gast zijn om met u in gesprek te gaan over dit plan.

Ieder jaar maken de zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Gezamenlijk hebben zij 11 miljard aan reserves. Dit geld wordt dus niet besteed aan goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de vier grote verzekeraars. Toch zijn de premies in 2017 flink gestegen. Bij Menzis zelfs met 11 %. En wie de pech heeft om ziek te zijn wordt beboet met een eigen risico van 385 euro.

Dit kan anders. Tijdens de openbare avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over de problemen met de zorgverzekeraars, het eigen risico en wat wij daar in Enschede aan kunnen doen. Iedereen die zich zorgen maakt over de zorg en die het anders wil, is van harte welkom.

Wanneer: vrijdag 27 januari
Waar: BEIEN, Meeuwenstraat 160 in Enschede.
Aanvang: 19.00 uur
De toegang is gratis!

Meer informatie over het Nationaal ZorgFonds is te vinden op www.nationaalzorgfonds.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier