h

Veranderingen binnen de SP fractie

1 oktober 2018

Veranderingen binnen de SP fractie

Foto: Paulien Wilkinson

Twee leden van de SP gemeenteraadsfractie moeten zich vanwege privéredenen terugtrekken als raadslid. Maxim van Luttikhuizen en Laura Wichgers verlaten de Raad per 8 oktober. De afdeling betreurt dit, maar bedankt hen voor hun inzet in de afgelopen periode.

Piet van Ek die Maxim van Luttikhuizen al tijdelijk verving en José Wichgers-Apeldoorn zijn volgens de kandidatenlijst de eerste opvolgers. De SP is blij dat zij bereid zijn het raadslidmaatschap op zich te nemen.

José Wichgers-Apeldoorn “De afgelopen maanden heeft de SP gebouwd aan het opzetten van een sterk team. Ik voel mij gesteund om de uitdaging aan te gaan als raadslid. Ik heb er zin in en hoop op een mooie samenwerking in de raad en op straat.” José Wichgers-Apeldoorn zal tevens afdelingsvoorzitter blijven.

Piet van Ek: “Ik pak mijn rol van gemeenteraadslid graag weer op. De afgelopen periode heb ik al flink wat ervaring opgedaan. In samenwerking met de andere partijen maak ik me graag weer sterk voor alle bewoners van Enschede!”

Daarmee is de SP fractie weer op volle sterkte!

Reactie toevoegen

U bent hier