h

SP Overijssel trapt Provinciale Staten ludiek af in Enschede

24 januari 2019

SP Overijssel trapt Provinciale Staten ludiek af in Enschede

Foto: SP

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de SP-afdeling Enschede in
“Het Paradijs” op zaterdag 26 januari 2019 om 16.00 uur gaat de SP verkiezingscampagne op een ludieke manier van start. Lijsttrekker Harry Broekhuijs zal vanuit Enschede op trektocht gaan door Overijssel om campagne te voeren voor de Socialistische Partij.

Broekhuijs; “Het verkiezingsprogramma, maar dan in beeld. Op deze reis bezoek ik onderwerpen die in het programma beschreven staan. Ik bezoek de goede voorbeelden, maar ook de knelpunten. Ik ga in gesprek met inwoners, belangengroepen en bestuurders.” ”Voldoende betaalbare, duurzame woningen kunnen ervoor zorgen dat inwoners niet noodgedwongen buiten de eigen woonkern naar woonruimte op zoek moeten”, ook bezoek ik goede alternatieve woonvormen voor ouderen.”

“Iedereen heeft het over het klimaatakkoord en dan vooral over wie de kosten gaat betalen. De SP legt die rekening duidelijk bij de vervuilers, namelijk de grote industrieën en niet bij de inwoners. In onze provincie zijn er goede voorbeelden, waar de omwonenden profiteren waardoor de kosten voor energie betaalbaar blijven.” Windmolens komen er alleen op plekken waar voldoende draagvlak is bij inwoners en voldoende financiële compensatie, daar gaat de SP zich hard voor maken.”

De reis door Overijssel is te volgen op Instagram en Facebook (onder de naam SP Overijssel) eindigt op 20 maart in Zwolle bij het provinciehuis.

Lees hier het volledige verkiezingsprogramma 'Rechtvaardig Veranderen'

 

Reactie toevoegen

U bent hier