h

Leden SP Enschede kiezen nieuw bestuur.

29 februari 2020

Leden SP Enschede kiezen nieuw bestuur.

Donderdagavond werd op de ledenvergadering van de SP Enschede een nieuw bestuur gekozen. 

Foto: CW / CW

Van het huidige bestuur, dat twee jaar lang aan de weg heeft getimmerd, vertrokken 3 gewaardeerde collega’s. Paulien Wilkinson, Annelies Futselaar en Eva Schaaij. Zij worden bedankt voor hun geweldige inzet.

“Het voelt niet echt als een afscheid”, aldus afdelingsvoorzitter José Wichgers, “want jullie blijven actief binnen onze partij, onder andere als lid van de Provinciale Staten en als fractie voorzitter in de gemeenteraad”.  

Het nieuwe bestuur van de SP Enschede wordt opnieuw geleid door afdelingsvoorzitter José Wichgers en organisatiesecretaris Jacques Gerard. 

Carma Woltjer blijft vice voorzitter. De gekozen algemene bestuursleden Piet van Ek (penningmeester), Joke Faas, Gerrit Muller (ontbreekt op de foto), Inez Apeldoorn en Erkan Tatlici maken dit 8 koppige bestuur compleet. 

Afdelingsvoorzitter José Wichgers: ‘De afgelopen bestuursperiode hebben we de fundamenten van onze afdeling versterkt. Nu is het tijd de mouwen op te stropen en werk te maken van een sterkere SP dan ooit tevoren!’

Reactie toevoegen

U bent hier