h

Nu is het genoeg!

10 september 2022

Nu is het genoeg!

Foto: SP

SP Enschede stond vandaag in het centrum met een boodschappenlijst voor Rutte. “Nu is het genoeg!” was maar één van de teksten die het winkelende publiek aan Rutte wilde meedelen. “Stop de tweedeling” en “Rutte oprotten” waren twee andere boodschappen van betrokken burgers die hun mening op de boodschappenlijst voor Rutte zetten.

Volgende week zaterdag 17 september gaat deze boodschappenlijst samen met alle actievoerders naar Den Haag voor het PrinsjesdagProtest van de SP. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link:

https://kostenomlaag.sp.nl/prinsjesdagprotest?ref=spnl-home

Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden via hengelo@sp.nl of 074-2421042. De bus vertrekt om 9.30 uur voor NS Station Enschede en om 10.00 uur voor het NS Station Hengelo. Verwachte eindtijd rond 18.00 uur in Twente. Vrije gift is welkom.

Reactie toevoegen

U bent hier