h

PrinsjesdagProtest in Den Haag

17 september 2022

PrinsjesdagProtest in Den Haag

Foto: Lenie de Jong

Bijna honderd Twentse SP’ers zijn vandaag met de bus naar Den Haag geweest om te protesteren tegen de stijgende prijzen van de energie en de boodschappen. Maar er is meer: het pensioen wordt uitgekleed, de zorgpremie gaat weer fors omhoog, de huren stijgen.

Dit PrinsjesdagProtest is dan ook slechts het begin van onze acties tegen de stijgende kosten en voor hogere inkomens. We gaan de komende tijd verder met het uitbouwen van onze campagne want we moeten groter en sterker worden.

Prinsjesdag en algemene beschouwingen

Tijdens de Algemene Beschouwing zal de SP-fractie in de Tweede Kamer tal van voorstellen doen om de kosten te verlagen en inkomens van mensen te verhogen. We komen met een sociaal noodplan om dit jaar nog te voorkomen dat mensen in de problemen komen.

Openbare avond

Vrijdag 28 oktober is er in Enschede een openbare avond met Tweede Kamerlid Bart van Kent met als thema de Kosten moeten omlaag. Houd onze website in de gaten: enschede.sp.nl

Online

Kijk op de website sp.nl/kostenomlaag voor bijeenkomsten, acties en nieuws.

 

Reactie toevoegen

U bent hier