h

De energierekening moet omlaag

19 oktober 2022

De energierekening moet omlaag

Foto: Samuel Michon

Kom naar de bijeenkomst 28 oktober in Enschede. Samen met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent bespreken we hoe we onze energie weer zelf organiseren en hoe we de Volkspetitie een succes maken in Enschede, zodat we de energierekening kunnen verlagen.

Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Maar omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Kom daarom naar de bijeenkomst!

Meld je hier aan: https://kostenomlaag.sp.nl/enschede

Datum: Vrijdag 28 oktober
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Vestzaktheater, Walstraat 35, Enschede
Met: SP Tweede Kamerlid Bart van Kent

Reactie toevoegen

U bent hier