h

In gesprek met Vincent Mulder op woensdag 5 juni

2 juni 2024

In gesprek met Vincent Mulder op woensdag 5 juni

Foto: SP

Kom woensdag naar de openbare bijeenkomst met Vincent Mulder, de Twentse SP-kandidaat voor de Europese verkiezingen. Iedereen is welkom! Vincent komt uitleg geven over de rol van de SP in de Europese Unie en er zal volop ruimte zijn voor vragen.

Vincent Mulder is al decennia actief voor de SP, hij heeft aan de wieg gestaan van vele succesvolle acties. Hij geeft scholingen binnen de SP, hij is raadslid in Hengelo, en eerder was hij regiovertegenwoordiger van Overijssel.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven voor deze gratis bijeenkomst, en iedereen is welkom, maar kom graag op tijd.

Waar: Activiteitencentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17, Enschede.

Wanneer: woensdag 5 juni, 19.30-21.30 uur

Reactie toevoegen

U bent hier