h

Nieuws uit 2006

21 december 2006

Nog steeds uitzichtloze situatie voor ex ID-ers

Nadat alle commotie rond het ontslag van een groot aantal werknemers met een ID baan in het basisonderwijs in Enschede geluwd was, bleef het lange tijd stil rond deze groep. Naar steeds duidelijker wordt ten onrechte.

Lees verder
16 december 2006

De SP is voor schone werkgelegenheid

Maandagavond 11 december heeft de gemeenteraad van Enschede ingestemd met de verdere uitwerking van de herontwikkeling van het vliegbasisterrein met als belangrijk onderdeel een burgerluchthaven. Ondanks het slechte weer had een kleine groep tegenstanders van de luchthaven zich voor het stadhuis verzameld om actie te voeren tegen de plannen van de gemeente Enschede.

Lees verder
6 december 2006

Enschede in actie tegen luchthaven Twente

Op maandag 11 december stemt de Enschedese gemeenteraad over herontwikkeling van het luchthavengebied met als belangrijk onderdeel de uitbreiding van de burgerluchtvaart. De SP-Enschede en omliggende afdelingen zijn tegen een burgerluchthaven, omdat een vliegveld veel geluidsoverlast en milieuproblemen veroorzaakt. De SP roept iedereen op voorafgaand aan de vergadering tussen 18 en 19 uur hiertegen te protesteren voor het Stadhuis in Enschede.

Lees verder
27 november 2006

SP-stemmers bedankt!

Zaterdag 25 november stond de SP Enschede met de stand op het van Heekplein, deze keer om alle SP-stemmers te bedanken. 'De verkiezingen zijn al geweest hoor', 'gefeliciteerd met jullie overwinning' en 'graag gedaan' riepen de voorbijgangers. Veel sympathisanten kwamen ook even een praatje maken of een lidmaatschapskaart vragen om zich bij de SP aan te sluiten. In Enschede heeft afgelopen woensdag 19,1% van de kiezers op de SP gestemd, 12,6% meer dan bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen! De SP wil al deze mensen hartelijk bedanken.

Lees verder
23 november 2006

Enschedese SP’ers vieren feest!

Het was gisterenavond gezellig druk op het verkiezingsfeest van de SP Enschede. De SP’ers kwamen in de Roef bij elkaar om daar samen, via een groot scherm, de uitslagen te volgen. Er werd met spanning gewacht op de voorlopige uitslag waar de NOS om 21.00 uur mee zou komen. De SP haalt 24 zetels! Er klinkt applaus en gejuich.
Het is gezellig druk in de Roef

Lees verder
21 november 2006

Het allerbarstens onmeunig grootse verkiezingsspektakelfeest in De Roef!

De SP gaat een historische stap zetten in politiek Nederland. De peilingen wijzen op meer dan een verdubbeling van het aantal zetels. Of dit regeringsdeelname van de SP inhoudt valt nog te bezien. Maar het resultaat van deze verkiezingen is een feestje waard. Voor alle SP'ers en SP symphatisanten organiseert de afdeling op woensdagavond 22 november 'Het allerbarstens onmeunig grootse verkiezingsspektakelfeest' in De Roef.

Lees verder

Pagina's

U bent hier