h

Nieuws uit 2012

20 december 2012

Emile Roemer op bezoek in Glazen Huis

Gisteren was Emile Roemer even in Enschede om een bezoek te brengen aan
het Glazen Huis. Namens de Tweede Kamerfractie en medewerkers van het hoofdkantoor in
Amersfoort overhandigde hij een cheque van 1850 euro aan de dj's.

Lees verder
13 december 2012

Gemeenteraadsverkiezingen maart 2014

Nog 15 maanden en we mogen weer naar de stembus. Nu voor het kiezen van een nieuwe gemeenteraad. Natuurlijk willen we in Enschede weer graag meedoen en nog liever met een grotere fractie verder werken aan een sociaal Enschede. De weg daar naar toe heeft heel wat voeten in aarde. Denk aan het schrijven van het verkiezingsprogramma, de organisatie van de verkiezingscampagne en het opstellen van een kandidatenlijst.

Lees verder
13 december 2012

Bewoners van het Veldhof verwijten Woonzorg slechte service

De bewoners van de Veldhoflanden protesteren tegen naheffingen tot € 600,- over energie en servicekosten. Zij zochten hierover contact met de SP afdeling van Enschede. In overleg met de bewoners is een enquête uitgevoerd om een beeld te krijgen van de problemen.

Lees verder
4 december 2012

Voorstanders luchthaven Twente zagen ze vliegen

SP in actie tegen herstart van de luchthaven
Vanmiddag werd bekend dat de aanbesteding van luchthaven Twente is mislukt. Geen van de geïnteresseerde marktpartijen heeft een bieding uitgebracht. De tot het laatst toe positieve inschatting van het college dat een herstart van de luchthaven een goede kans zou maken, blijkt een foute inschatting.

Lees verder
30 november 2012

Steun de strijd voor thuiszorg, teken de petitie!

De regering wil 75% van de huishoudelijke zorg afschaffen. Naar verwachting gaan 58.000 banen in de thuiszorg verdwijnen. Duizenden ouderen en gehandicapten zullen het in de toekomst zonder deze waardevolle vorm van zorg moeten doen en dreigen hun vertrouwde hulp te verliezen.

Lees verder
21 november 2012

Renovatie van woningen aan de Laaressingel

Renovatie van de woningen aan de Laaressingel
Vooruitgang kost strijd, maar levert wel resultaat op. Daarvan is de renovatie van 20 sociale huurwoningen aan de Laaressingel het levende bewijs.
De laatste jaren zijn veel sociale huurwoningen in Enschede gesloopt. Zo ook in de Laares. Het gevolg daarvan is dat er een tekort aan betaalbare huurwoningen is ontstaan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier