h

Nieuws, september 2011

13 september 2011

SP in Twente organiseert busvervoer naar demonstratie Malieveld

De SP roept op om maandag 19 september, de dag voor Prinsjesdag, naar de manifestatie tegen het Kabinetsbeleid in Den Haag te komen. Uit onvrede over het asociale beleid van de regering Rutte organiseren de FNV-bonden, de CNV, de CG-Raad en andere maatschappelijke organisaties daar een Nationaal Beraad.

Lees verder
4 september 2011

SP haakt af!

Op 5 september is er een bijeenkomst, inclusief diner, van de gemeente in Rodenbach. De bijeenkomst moet de samenwerking tussen Raad en college verbeteren. De SP vindt dat hierdoor onnodig veel geld uit wordt gegeven waar de inwoners van Enschede niets van terugzien. De SP zal daarom niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst.

Lees verder
2 september 2011

Oproep aan het Waterschap: pas de normen voor kwijtschelding aan!

De SP roept het waterschap Regge en Dinkel op de criteria voor kwijtschelding van waterschapslasten aan te passen. Met de inkomensnorm van 95% van het bijstandsniveau zijn er veel mensen die niet meer voor kwijtschelding in aanmerking komen. De rekeningen over de jaren 2010 en 2011 zal veel bewoners van Enschede in de financiële problemen brengen. Zij hebben hier niet op gerekend omdat zij eerst wel in aanmerking kwamen voor kwijtschelding van de waterschapslasten.

Lees verder

U bent hier